Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

HVORFOR DIN KLUBB BØR BLI UMBROKLUBB?

Scantrade og Umbro er stolt sponsor og utstyrsleverandør til mange toppklubber i fotball og håndball på både herre- og damesiden. Samtidig er vi så til de grader den riktige samarbeidpartner for breddeklubbene.

Les mer om alle fordelene med Umbro!

FØLG VÅRE MERKENAVN I SOSIALE MEDIER

Scantrade har sterke merkenavn i sin produktportefølje. Merkene er representert på sosiale medier og det kan lønne seg å følge dem. Der får du med deg siste nytt, produktomtaler og konkurranser med muligheter for å vinne spennende premier.

Følg Umbro, Mizuno, Lowa og H2O!

Nyhetsmail
Motta nyheter på e-post

H2O - KVALITETSTØY I MER ENN 30 ÅR

 
H2O Sportswear ble etablert tilbake i 1982 i danmark av Jens Knud Lind. Den grunnleggende idé var å utvikle sportstøy i en enestående bomullskvalitet som samtidig hadde en ekstrem høy grad av funksjonalitet og holdbarhet. Med avsett i klassisk skandinavisk design utviklet H2O Sportswear sitt helt eget fargerike og kjennetegnende design med striper, en unik passform og nyskapende design. Kolleksjonen utviklet seg opp gjennom 80- og 90-tallet til også å inneholde badetøy, regntøy og de populære badesandaler. Hos H2O er vi stolte av vår historie. I mer enn 30 år har vi hatt fokus på utvikling av kvalitetstøy med unikt design og en utsøkt kvalitet.
 
H2Os visjoner for fremtiden tar utgangspunkt i verdiene ærlighet, kvalitet, bæredyktighet og funksjonalitet.

 

SE HELE VÅRT SORTIMENT FRA H2O!

 

Copyright © 2015 Scan Trade AS - All rights reserved Vis mobilshop Forretningssystem og netthandel er levert av MultiCase™ Norge AS (3.15.6.64)