Kundesenter


Scantrade AS - Klubbspesialisten

Klubb, fritid og profileringsprodukter - Alt på èn plass

Scantrade AS er en av nordens ledende leverandører innen sport, fritid og profil. Vi leverer i produkter i kategoriene - klubb,fritid,sko,rekvisita,sportmedisinsk,profilartikler,reklameartikler,gaveartikler,spesialdesign,spesialproduksjon,dugnadsprodukter og tilpasser kundebaserte nettbutikker. Og har med sin 27 års erfaring gjort oss til total leverandør til små og store klubber,lag,bedrifter,foreninger,skoler,lag,foreninger og privatpersoner.

Vi skreddersyr løsninger etter kundens behov sammen med våre partnere og forhandlerere over hele landet. Vårt salgspersonell har bred erfaring og produktkunnskap, og vil hjelpe deg å finne riktig produkt, til rett tid, i rett kvalitet og til rett pris. Vårt kunde og klubbservicesenter er alltid klar til å hjelpe deg. Sammen med våre dyktige distriktselgere som dekker hele landet.   

Vi har eget lager i Norge og har derfor hurtig levering på alle våre produkter som består av et sortiment på over 15.000 varelinjer.  

Umbro

Er en sportsutstyrprodusent som ble etablert som merkevare i 1924 i England, nærmere bestemt i Wimslow ved Manchester. Og er dermed et av de eldste merkevarene i sitt slag i dagens marked.

Umbro er det originale Manchester-baserte fotballmerket som oppfant sportsklær og sportsskreddersying. Umbros første store fotballpakke ble laget for Manchester City i 1934, et sett de vant FA Cup i. I dag kombinerer selskapet sin arv i sportsskreddersying med moderne fotballkultur for å skape banebrytende og ikonisk fotballklær, sko og utstyr som blander ytelse og stil. Scantrade har agentur for salg og markedsføring av Umbro i Norge.

Scott

Scott Sports SA (tidligere Scott USA) er en sveitsisk produsent av sykler, vinterutstyr, motorsportutstyr og sportswear. Selskapets hovedkontor ligger i Givisiez, Sveits. 

Scantrade selger og markedsfører produkter innen kategoriene vintertøy og løping i Norge. Andre Scott produkt kategorier som sykkel,ski og alpint, selges og markedsføres av Ramo AS i Norge 

OR -Outdoor Research

Outdoor Research er et amerikansk utendørs klær og utstyr selskap lokalisert i Seattle, Washington. Selskapet ble grunnlagt i 1981 av "fysikeren og utendørs eventyrer" Ron Gregg, som ledet merkevaren til sin død i 2003. Siden da har selskapet vært drevet av Dan Nordstrom, en innfødt og utendørs idrettsutøver i Seattle, som kjøpte selskapet etter Greggs død. Selskapet produserte i 1999 de fleste Gore Products i utendørsindustrien, målt av produserte enheter. Scantrade har agenturet for salg og markedsføring av Outdoor Research i Norge.

Thorlo

THORLO er et tredje generasjons familiebedrift spesialist på strømper, og anser sine ansatte som en del av den familien. Alle er forpliktet til håndverk, og med det håndverket kommer kvalitet, verdi og nytte av bedre følsomhet. Vi er stolte av å lage de beste produktene, og vi bryr oss om de som bærer dem, så vel som de som lager dem. Vi tror at denne typen kultur og engasjement ikke kan reproduseres i et annet land. Ordene "laget med stolthet i USA" er for alltid etset i våre sinn og i våre hjerter.

Jim Throneburg, eier og administrerende direktør i THORLO, Inc., husker alltid faren sin tro: "Ditt liv er verdt i den grad du streber etter å bli den anerkjente" beste "til noe." Jim og hans far lyktes akkurat med det: Som kontraktspartnere i 1950-, 60- og 70-tallet, lenge før oppfinnelsen av Thorlos-merket, oppnådde de et rykte for å lage de beste høykvalitets sokker for andre kjente merkevarer. Deres drøm var å utvikle sin egen merkevare - det bestselgende produktet som folk ville verdsette til å spørre om det etter navn, og det ville resultere i gjentatt salg og muntlig. I løpet av 1980, noen år etter faren sin, skjønte Jim sin drøm når han oppfant Thorlos, opprinnelig uttalt som den mest beskyttende, sportsspesifikke atletiske sokken. Thorlos-merkevaren var så vellykket, og selskapet mottok så mange brev og e-post fra fornøyde forbrukere, helsepersonell og idrettsmedisinske fagfolk, at Jim skjønte at folk fikk mer enn den beste atletiske sokken; de fikk noe utover sokker - de fikk også fotbeskyttelse, komfort og fothelsemessige fordeler. Scantrade har agenturet for salg og markedsføring av thorlo i Norge

Fibra

Fibra et av Scantrade AS sine egne varemerke. Med Fibra Technical Wear gir vi deg muligheten til å designe ditt eget tekniske treningstøy på nett. Fibra produseres av tekniske materialer som øker komforten din under trenignsøkten. Med smarte basismodeller kan du finne ditt utgangspunkt uansett hvilken idrett du liker. Du kan enkelt sette ditt preg på utstyret, velge farger eller mønster helt etter dine preferanser. En digital plattform vil enkelt lede deg gjennom prosessen slik at du kan designe ditt drømmeplagg på nett. Eller du kan få hjelp fra vårt eget designteam om det er ønskelig. 

All produktutvikling av Fibra Technical Wear skjer i samarbeid med profesjonelle utøver og forskningsmiljøer. Det legges stor vekt på komfort og funkjonalitet, og at stoffene som brukes har de tekniske egenskapene som passer til den enkelte idrett.

Produksjonen foregår hos dedikerte fabrikker som kun driver med skeddersydd teambekledning, og som vet hva det dreier seg om. Som eneste merke på markedet tilbyr Fibra Technical Wear sportstøy for over 25 idretter. Om man driver med sykkel, ski, fotball, turn eller andre idretter, og ønsker å være likt uniformert, så løser vi det!  

Proline

Er Scantrade AS sitt rekvisita sortiment. Her finner man alt hva din klubb trenger av utstyr til trening og kamp. Flasker, flaskestativ, makreringsvester, plastmarkører, hinderstang, ballnett, ballsekker, ballpumper, kapteinsbind og taktikktavler. Her finnes også fotballmål, agillity stiger og dommerføyter og røde/gule kort. Og egne coachbagger med innhold for både fotball og håndballtrenere.

Scansport

ScanSport er et kvalitetsmerke i Norgesplaster AS. ScanSport sportsteip produseres i Norge eksporteres til hele Europa En av målsetningene til ScanSport er å levere produkter som kvalitetsmessig tilfredsstiller kravene til toppidretten, samtidig som de skal ha en pris som gjør at de kan benyttes av breddeidretten.
Norgesplaster har gjennom 80 år opparbeidet seg en svært god kompetanse på hvilke produkter som fungerer til ulike typer sår og skader. Denne ekspertisen har vi tatt med oss over i sportssegmentet der ScanSport her kan presenterer en serie med kvalitetsprodukter som passe klubbens og enkeltutøverens daglige bruk.

Trykkeri - Tall, navn og reklame 

Scantrade har eget trykkeri og utfører trykking av klubblogo,sponosrlogo,tall, intialer, navn og annen reklame på sportsartikler og andre produkter som er egnet for påføring. 

Som en av Norges ledende klubbleverandører er det viktig av vi kan levere alt ferdig trykket med tall,reklame og navn til kunden om ønskelig. Slik at kunden ikke trenger å forholde seg til mange forekjellige aktører for å få levert et ferdig produkt. 

Vi bruker - Agility Transfer - Alt i en transferkvalitet

Avery Dennison NTP er en verdens ledende aktør innen produksjon av transfer, og kan derfor tilby et unikt transfer som alltid garanterer fantastisk kvalitet med god fargegjengiving i tillegg til full HD-oppløsning. Der konkurrenter har mange forskjellige kvaliteter til ulike materialer tilbyr vi én fleksible transferkvalitet som passer til 98 % av dine tekstiler. 

Transferene er spesielt utviklet for å møte kravene til industriell vask, tørketrommel og kjemisk rens.

Miljøvennlige produkter

Alle produserte transfermerker fra Avery Dennison NTP er miljøvennlige og er Økotex ® klasse 1 sertifisert, som betyr at produktene er fri for tungmetaller, bly og PVC. Vi tilfredstiller det strengeste kravet fra Økotex, som tilsier at produktene kan brukes i nærkontakt med babyhud. 

Hurtig levering på produkter med ferdig påført navn,nummer, tall og reklame er noe våre kunder setter stor pris på.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud. Vi trykker til alle.   

Reklame – Profilering – Spesialprodukter - Gaveartikler

Scantrade AS leverer profilprodukter, klær, gaver og kampanjeprodukter til bedriftsmarkedet.

Vi har mer enn 20 års erfaring med å utvikle og velge ut gaver og profilartikler som gjør at du blir gjenkjent. Våre bedrift selgere hjelper deg med prosessen.
Kundene våre er både lokale, nasjonale og nordiske. Vi samarbeider like mye lokalt, som nasjonalt. Vi hjelper deg å skreddersy ditt produkt med din bedrifts varemerke, logo ,slagord eller annen utforming. I tillegg er vi også medlem av IEH (Initiativ for etisk handel)

Vil du se noe av alle de mange produktene vi kan levere, tar vi deg gjerne med til vårt showrom i Vennesla.

Kontakt vår Bedrift og Profil avdeling og få et godt tilbud. Er du ikke allerede kunde av oss så ta kontakt.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.