Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

 

PRESSEMELDING FRA SCANTRADE 25.09.2014

 

 

MIZUNO OVERTAR ANSVARET FOR EGEN MERKEVARE I HELE NORDEN

 

Den Japanske sportsprodusenten Mizuno og den norske distributøren Scan Trade AS annonserer at de er kommet til enighet om å avslutte et langvarig samarbeid, samt at et nylig etablert selskap, Mizuno Norge AS, vil overta ansvaret for merkevaren i Norge.

 

Den 18 år lange distribusjonsavtalen med sportsgrossisten Scan Trade AS blir avsluttet fra 1. april 2015, og det er enighet om at Mizuno kjøper lager, ordrebok og goodwill, samt tar over de ansatte som har jobbet direkte med Mizuno i Scan Trade AS. For å sikre en best mulig ivaretagelse og overgang, skal Scan Trade AS fortsette å ha fullt ansvar frem til samme dato, inkludert all ordresetting og logistikk. Scan Trade kommer til å samarbeide på beste måte for å sikre best mulig kundeservice og distribusjon.

 

Dette er en del av Mizuno sin strategi for å kunne optimalisere fokus mot markedet, og ha direkte kommunikasjon med forbruker. Samtidig vil Mizuno ha mulighet for å utvide dagens sortiment til også å gjelde andre sportskategorier. Scan Trade AS har sikret en stor vekst for Mizuno i Norge. Mizuno ønsker å oppnå ytterligere vekst av merkevaren i et av de mest krevende tekniske sportsmarkeder i Europa.

 

Dagens ansatte som er involvert i Mizuno hos Scan Trade AS, blir med i overdragelsen til det nyopprettede selskapet Mizuno Norge AS. Børge Wetteland som i dag er Brand Manager for Mizuno hos Scan Trade AS, vil bli leder for det nye selskapet, og ansvarlig for alle de 4 land i det Nordiske markedet. Overgangen for det administrative fra Sverige, Danmark og Finland vil bli ivaretatt på en god måte mellom Mizuno Frankrike og Mizuno Norge. Disse Mizuno selskapene vil sikre best mulig overgang til fordel for kundene. Med dette har Mizuno nå selskaper i alle de nordiske landene, og det vil bli dannet en Nordisk region som vil være administrert fra Norge.

 

- Mizuno er meget fornøyd med måten Scan Trade AS har forvaltet merkevaren på. Vårt lange samarbeid har sørget for å gi oss en unik posisjon i det norske markedet, hvor preferansen for våre produkter er svært høy. Dette gir oss en fantastisk mulighet til å bygge videre i Norge. Vi ønsker å takke Scan Trade AS for samarbeidet, og ønsker selskapet lykke til med forvaltningen av de andre merkevarene i fremtiden, sier Yasu Kishimoto, General Manager i Mizuno Europe.

 

- Scan Trade er fornøyd med å ha bygget opp Mizuno til nåværende nivå. Vi er også  fornøyd med den avtalen som er inngått mellom selskapene. Det er viktig for oss at avtalen ivaretar disse forhold, spesielt ift ansatte, fremtidig lager og logistikksamarbeid. Scan Trade AS vil fortsette samarbeidet med Mizuno, og være en handelspartner med det nye selskapet sier Terje Normann Johanssen, konsernsjef i Scan Trade Holding AS.  

 

For ytterligere informasjon, kan følgende personer kontaktes:

 

Terje Normann Johanssen                                                       

Konsernsjef, Scan Trade Holding AS                                     

Tlf: 419 17 500                                                                                 

 

Børge Wetteland

General Manager, Mizuno Norge AS

Tlf: 909 47 445

 

--

 

Mizuno ble etablert i Japan i 1906, og siden den gang har målet vært å fremme idrettsglede og prestasjon gjennom å utvikle produkter for den seriøse utøveren. Teknisk innovasjon og konstant fokus på forbedring av produkter, gjør at Mizuno er et foretrukket merke hos topputøvere i mer enn 50 land. Vårt DNA – Lightness and Ride - er å utvikle løpesko som gir den optimale ytelse, med lavest mulig vekt. Og samtidig være den ledende aktøren innen stabilitet, demping og komfort.