UMBRO Vision Team Jacket jr Sort 152

Trenerjakke med avtagbar hette

Varenr: 125400
Alt. varenr: 131641J980152
UMBRO Vision Team Jacket jr Sort 152 Trenerjakke med avtagbar hette UMBRO Vision Team Jacket jr Sort 152 Trenerjakke med avtagbar hette UMBRO Vision Team Jacket jr Sort 152 Trenerjakke med avtagbar hette UMBRO Vision Team Jacket jr Sort 152 Trenerjakke med avtagbar hette UMBRO Vision Team Jacket jr Sort 152 Trenerjakke med avtagbar hette
Størrelsesguide
Veil.799,-

Funksjonell reise-/trenerjakke til junior i god og varm nylonkvalitet. Praktiske lommer i front, samt innerlomme. Justerbar stramming for optimal passform.

VISION TEAM JACKET er en funksjonell trenerjakke i god og varm nylondobby-kvalitet. Praktiske lommer i front med glidelås, samt innerlomme. Mansjetter i lycrakvalitet og fleecefôr på innsidens nedre del. Justerbar stramming nede på jakken sørger for god passform. Perfekt på fotballbanen og sidelinjen, for trenere og spillere når det er kjølig og man står mye i ro eller sitter på benken.

- Trenerjakke med avtagbar hette
- Lommer i front med glidelås
- Innerlomme
- Justerbar stramming nede på jakken
- Fleecefôr på innsiden, nedre del
- Mansjetter i lycra-kvalitet

Materiale:
100 % nylon dobby - belagt

Tekniske stoffer og funksjonelle løsninger er nøkkelord for Umbros klubbserie VISION. Kolleksjonen har det aller bredeste fargeutvalget noensinne. Her er alle topper og bukser valgfrie, slik at du hele tiden velger din optimale klubbdress og trenings-/kampantrekk. Det stilles større og større krav til det optimale treningsutstyret på alle nivåer. Derfor har vi lagt vekt på optimale, tekniske og funksjonelle løsninger! Vi gjør dette for at alle våre klubber, våre lag og våre spillere skal få det beste og mest behagelige treningsutstyret.Vi mener at når utstyret er optimalt, så blir prestasjonene deretter.

Produktinformasjon

Aktivitet Fotball
Fargetekst Black
Kjønn Gutt
Passform Standard
Produktserie Vision
Sortiment Klubbprodukter