UMBRO Vision Fotb.Str. Hvit/Blå 30-34

Komfortable fotballstrømper

Varenr: 124959
Alt. varenr: 131940813SS
UMBRO Vision Fotb.Str. Hvit/Blå 30-34 Komfortable fotballstrømper UMBRO Vision Fotb.Str. Hvit/Blå 30-34 Komfortable fotballstrømper UMBRO Vision Fotb.Str. Hvit/Blå 30-34 Komfortable fotballstrømper
Veil.139,-
VISION FOTBALLSTRØMPER er en viktig del av Visionserien. Strømpene er laget med en teknisk half-and-half-fot. For å gi strømpene et tidsriktig design som står i stil til resten av Visionserien har de et felt i kontrastfarge midt på leggen. Stømpene leveres i hele ti forskjellige fargekombinasjon for at du skal kunne finne et par som passer til dine klubbfarger.

- Fotballstrømpe
- Teknisk strikket på oversiden av foten
- Halvfrotté på undersiden av foten

Materiale:
93 % polyamide
7 % elasthan

Tekniske stoffer og funksjonelle løsninger er nøkkelord for Umbros klubbserie VISION. Kolleksjonen har det aller bredeste fargeutvalget noensinne. Her er alle topper og bukser valgfrie, slik at du hele tiden velger din optimale klubbdress og trenings-/kampantrekk. Det stilles større og større krav til det optimale treningsutstyret på alle nivåer. Derfor har vi lagt vekt på optimale, tekniske og funksjonelle løsninger! Vi gjør dette for at alle våre klubber, våre lag og våre spillere skal få det beste og mest behagelige treningsutstyret.Vi mener at når utstyret er optimalt, så blir prestasjonene deretter.