UMBRO Speciali Eternal Pro SG Hvit 40,5

Fotballsko i mykt skinn

Varenr: 157271
Alt. varenr: 81092UDAZ6.5
UMBRO Speciali Eternal Pro SG Hvit 40,5 Fotballsko i mykt skinn UMBRO Speciali Eternal Pro SG Hvit 40,5 Fotballsko i mykt skinn UMBRO Speciali Eternal Pro SG Hvit 40,5 Fotballsko i mykt skinn UMBRO Speciali Eternal Pro SG Hvit 40,5 Fotballsko i mykt skinn UMBRO Speciali Eternal Pro SG Hvit 40,5 Fotballsko i mykt skinn UMBRO Speciali Eternal Pro SG Hvit 40,5 Fotballsko i mykt skinn
Veil.1 899,-

Speciali er en av de mest legendariske skoene gjennom historien. Kjente profiler som Michael Owen og Roberto Carlos har brukt denne skoen. Nå har det kommet en ny versjon av klassikeren.

I dag er det et større behov for fart enn tidligere, dermed har denne skoen kombinert det klassiske skinnsko utseende med dagens behov for fart. Overflaten er konstruert slik at man opplever en enorm komfort, lang holdbarhet og en overlegen touch. Skoene veier kun 270 gram. Denne nye versjonen gjeninnfører flippen over pløsen, som gjør at du får en ren sparkeflate.

A-frame er en teknologi som gjør at foten «låses fast» i skoen. Dette fører til svært god stabilitet og støte. Dette tillater at man spiller på en eksplosiv måte, og skoen fremdeles vil føles god. Samtidig er hælen senket slik at man minsker belastningen på akillessene og begrenser slitasjen i andre muskler.

Wishbone er en form for teknologi som gir deg økt støtte, hvilket det er mer behov for i dagen fotball ettersom ting går fortere og har blitt mer fysisk enn tidligere. Teknologien er plassert midt på undersålen, men har utkjøringer foran slik at det ikke påvirker fleksibiliteten, dermed beholdes bevegeligheten. På den måten kan du foreta deg uforutsette momenter. Knottene er plassert slik at de reduserer presset på føttene.- Fotballsko i mykt kenguruskinn.
- Passer perfekt til våte gressbaner.
- Normal lest.

SG – Soft Ground
SG-sko har skruknotter og er beregnet for våte gressbaner. Skoen har få og lange knotter som kan skrus av og på, og kan derfor byttes etter behov eller ved slitasje. Knottene er som regel laget av karbon og jern eller plast. En fotballsko med SG-såle bør aldri brukes på harde gressbaner eller kunstgress. Nyere modeller leveres ofte med en kombinasjon av faste knotter og skruknotter.
Underlag: Våte gressbaner.