UMBRO UX Accuro II Premier TF Grå 41

Fotballsko med unikt knottesystem

Varenr: 238642
Alt. varenr: 81318UGY341
UMBRO UX Accuro II Premier TF Grå 41 Fotballsko med unikt knottesystem UMBRO UX Accuro II Premier TF Grå 41 Fotballsko med unikt knottesystem UMBRO UX Accuro II Premier TF Grå 41 Fotballsko med unikt knottesystem UMBRO UX Accuro II Premier TF Grå 41 Fotballsko med unikt knottesystem UMBRO UX Accuro II Premier TF Grå 41 Fotballsko med unikt knottesystem
FargeGrå
UMBRO UX Accuro II Premier TF Grå 42,5 Fotballsko med unikt knottesystem
Str. sko (EU)
Størrelsesguide
Veil.799,-

UX Accuro er laget med en lettvektsoverdel i mikrofiber. Overflaten på overdelen har en tekstur preget med sekskantet kontollputer.

Dette øker friksjonen mellom ballen og skoen, slik at du får forbedret grep på ballen, bedre kontroll, og ikke minst en følsom berøring. På hælkanten er kragen senket noe, slik at den bedre imøtekommer fotens naturlige fleksibilitet, samtidig som den reduserer press. Dette fjerner eventuelle irritasjoner og distraksjoner.

Umbro UX Accuro har Impact Control teknologi. Dette består av flere ulike soner med puter på fronten og innsiden av foten. Sammen med en semi-integrert pløse og asymmetrisk snøring for å skape en større sparkeflate. Skudd og pasninger vil med dette bli enda mer presis.

Den lette og slitesterke TPU-yttersålen kombinerer et unikt knottesystem. Yttersålen er spesialutviklet for å arbeide med fotens naturlige bevegelser, mens knottesystemet sørger for maksimal komfort og yteevne.

Fotballskoene og har TF-knotter. Disse knottene passer utmerket til overflater som grus- og noen kunstgressbaner.

Egenskaper: PU Upper. Integrert Neopren beskyttelser under snøringen for bedre komfort TPU yttersåle og knotter som gir godt feste i frasparket

Spesifikasjoner: PU 90%, Mesh 10%

Produktinformasjon

Aktivitet Fotball
Fargetekst Gray Flannel / Black / Turmeric
Kjønn Herre
Knotter TF/Kunstgress
Produktserie Umbro
Str. sko (EU) 41