LANDSLAG OG FORBUND

 

SCANTRADE OG UMBRO STØTTER TOPP OG BREDDE!

 

NHF - NORGES HÅNDBALLFORBUND

Håndballjentene har blitt et eget begrep i Norge. Vårt meget populære håndballandslag for damer har fått en helt spesiell status i håndball-Norge, og Scantrade og Umbro har vært så heldige å vært med på denne suksessrike reisen helt siden 2004. November 2014 ble det signert ny avtale som løper helt til juni 2021.

 

De siste årene har også vårt herrelandslag fått vise seg fram i de store mesterskapene og vi i Scantrade er stolte over at vi kler opp alle våre framgangsrike håndballspillere med flagg på brystet - både når de trener eller spiller kamper i regi av NHF. Heia Norge!

 

Les mer om alle våre håndballandslag på Håndballforbundets nettsider; www.handball.no.

 

 

 

NCF - NORGES CURLINGFORBUND

Hvert fjerde år er vi nordmenn fanatisk opptatt av en svært tv-vennlig sport - nemlig curling. Vi har i flere vinter-OL blitt bortskjemt med gode norske prestasjoner på curlingisen, og siden 2008 har våre gode landslagscurlere både trent og representert Norge i funksjonelle klær fra Umbro.

 

Scantrade ser viktigheten av å bidra i både store og små idretter og er svært stolte over å kunne si at vi sponser Norges Curlingforbund; www.curling.no.

 

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.