UMBRO Vision Short Rød/Hvit M

Flott teknisk spillershorts

Varenr: 124430
Alt. varenr: 131846A883M
UMBRO Vision Short Rød/Hvit M Flott teknisk spillershorts UMBRO Vision Short Rød/Hvit M Flott teknisk spillershorts UMBRO Vision Short Rød/Hvit M Flott teknisk spillershorts
FargeRød/Hvit
UMBRO Vision Short Rød/Hvit M Flott teknisk spillershorts
Str.
M
L
Størrelsesguide
Veil.169,-

Lett kampshorts i myk og behagelig polyester Quick Dry kvalitet. Shortsen har innertruse i mesh for optimal komfort. Egen dameshorts.

VISION SHORTS er en viktig del av Visionserien. Shortsen har brodert Umbrologo og kontrast i bunn som tar opp hovedfargen i trøyen. Egen dameshorts med kortere ben og uten innertruse. Kommer i et bredt fargeutvalg, tilpasset din klubb!

- Teknisk spillershorts
- Innertruse i mesh

Materiale:
100 % polyester

Tekniske stoffer og funksjonelle løsninger er nøkkelord for Umbros klubbserie VISION. Kolleksjonen har det aller bredeste fargeutvalget noensinne. Her er alle topper og bukser valgfrie, slik at du hele tiden velger din optimale klubbdress og trenings-/kampantrekk. Det stilles større og større krav til det optimale treningsutstyret på alle nivåer. Derfor har vi lagt vekt på optimale, tekniske og funksjonelle løsninger! Vi gjør dette for at alle våre klubber, våre lag og våre spillere skal få det beste og mest behagelige treningsutstyret.Vi mener at når utstyret er optimalt, så blir prestasjonene deretter.

Produktinformasjon

Aktivitet
  • Fotball
  • Fritid
  • Håndball
  • Løp
  • Studio/Fitness
Fargetekst Red/White
Kjønn Herre
Passform Standard
Produktserie Vision
Sortiment Klubbprodukter