UMBRO Core Woven Shorts Sort XL

Fritidsshorts i lårlang lengde

Varenr: 184338
Alt. varenr: 171104A980XL
UMBRO Core Woven Shorts Sort XL Fritidsshorts i lårlang lengde UMBRO Core Woven Shorts Sort XL Fritidsshorts i lårlang lengde UMBRO Core Woven Shorts Sort XL Fritidsshorts i lårlang lengde UMBRO Core Woven Shorts Sort XL Fritidsshorts i lårlang lengde
FargeSort
UMBRO Core Woven Shorts Marine XS Fritidsshorts i lårlang lengde
UMBRO Core Woven Shorts Sort XL Fritidsshorts i lårlang lengde
Str.
S
M
L
Størrelsesguide
Veil.349,-

Lett og behagelig shorts i vevd polyester, som tørker meget raskt etter vask. Lommer i siden med glidelås. Strammesnor i livet og mesh innershorts for økt komfort.

Core Woven shorts passer utmerket til både trening og fritid, da den er utrolig lett og behagelig å ha på. I tillegg til innershorts i mesh, er shortsen laget i vevd polyester. Dette gjør at den tørker meget raskt etter vask. Praktiske lommer med glidelås på sidene.

  • Shorts med mesh innershorts.
  • Strammesnor i livet.
  • Lommer med glidelås på sidene.
  • Elastisk strikk i livet.
  • Umbrologo på venstre lår.
  • Tørker svært raskt etter vask.

Kvalitet

  • 96% polyester 4% Spandex vevd kvalitet.

Umbro Core representerer vårt grunnsortiment. Vi har utviklet denne kolleksjonen for å gi våre klubber det utstyret de trenger til en fornuftig pris. Umbro Core består av kvalitetsprodukter som er spesialdesignet for å takle klubbhverdagen. Vårt designteam har fokusert på gode tekniske løsninger kombinert med slitesterke materialer. Når du velger Umbro Core kan du være sikker på at du får produkter som er produsert for å fungere optimalt til trening og på kampdagen. Umbro Core produktene passer utmerket sammen med alle Umbro sine draktserier.

Umbro Core produktene er utviklet for å passe sammen med alle Umbro sine draktserier.

 

 

 

Produktinformasjon

Aktivitet Fritid
Fargetekst Black
Kjønn Herre
Passform Standard
Produktserie Core