UMBRO Core Basic Jog Pant Sort M

Behagelig bukse til fritid

Varenr: 277438
Alt. varenr: 201054A980M
UMBRO Core Basic Jog Pant Sort M Behagelig bukse til fritid UMBRO Core Basic Jog Pant Sort M Behagelig bukse til fritid UMBRO Core Basic Jog Pant Sort M Behagelig bukse til fritid UMBRO Core Basic Jog Pant Sort M Behagelig bukse til fritid UMBRO Core Basic Jog Pant Sort M Behagelig bukse til fritid
FargeSort
UMBRO Core Basic Jog Pant Sort M Behagelig bukse til fritid
Str.
Størrelsesguide
Veil.499,-

Core Basic Jog Pant er en av våre bestselgere. Behagelig kvalitet og god passform - passer til både trening og fritid. Sidelommer med glidelås. Mulighet for å stramme inn nede på benet for bedre passform.

Core Jog Pant er en av våre bestselgere. Behagelig kvalitet og god passform gjør denne buksen til en favoritt. Kvaliteten gjør at du har en bukse som holder seg vask etter vask. Sidelommer med glidelås. Mulighet for å stramme inn nede på benet for bedre passform.

  • Bomullsbukse i Comfor Lite
  • Lommer i sidene med glidelås
  • Rette ben med justerbart strikk

Kvalitet

  • 65% Bomull, 30% Polyester, 5% Spandex. 260g.

Umbro Core representerer vårt grunnsortiment. Vi har utviklet denne kolleksjonen for å gi våre klubber det utstyret de trenger til en fornuftig pris. Umbro Core består av kvalitetsprodukter som er spesialdesignet for å takle klubbhverdagen. Vårt designteam har fokusert på gode tekniske løsninger kombinert med slitesterke materialer. Når du velger Umbro Core kan du være sikker på at du får produkter som er produsert for å fungere optimalt til trening og på kampdagen. Umbro Core produktene passer utmerket sammen med alle Umbro sine draktserier.

Umbro Core produktene er utviklet for å passe sammen med alle Umbro sine draktserier.

Produktinformasjon

Aktivitet Fritid
Fargetekst Black
Kjønn Herre
Passform Standard
Produktserie
  • Basic
  • Core