UMBRO Velocita Alchemist Pro FG Gul 42,5

Fotballsko med faste knotter

Varenr: 317403
Alt. varenr: 81810ULD342,5
UMBRO Velocita Alchemist Pro FG Gul 42,5 Fotballsko med faste knotter UMBRO Velocita Alchemist Pro FG Gul 42,5 Fotballsko med faste knotter UMBRO Velocita Alchemist Pro FG Gul 42,5 Fotballsko med faste knotter UMBRO Velocita Alchemist Pro FG Gul 42,5 Fotballsko med faste knotter UMBRO Velocita Alchemist Pro FG Gul 42,5 Fotballsko med faste knotter
FargeGul
UMBRO Velocita Alchemist Pro FG Gul 42,5 Fotballsko med faste knotter
Str. sko (EU)
Størrelsesguide
Veil.2 499,-

 

Velocita Alchemist bruker den nyeste teknologien for å gi en smidig passform, lik et enkelt hudvevd ytre lag. Styrke, støtte og fleksibilitet er vevd inn forskjellige soner innenfor overdelen slik at fotballskoen fungerer sammen med fotens naturlige bevegelser.

Resirkulert polyestergarn er innlemmet i den vevde overdelen og lisser for å redusere avfall og støtte vår innsats for å bli mer bærekraftig.

Den vevde overdelen som er i ett stykke, er konstruert fra ProWeave - envolusjonerende materiale som tillater kreativitet og funksjonalitet som kombineres til å lage jacquardstoffer som innlemme flere soner av elastisitet og stabilitet.

Den anatomiske lavprofilsokken sparer vekt, uten at det går på bekostning av komforten.

Yttersåle:
Pebax Powered-teknologi gir en lett og slitesterk yttersåle. Pebax sine unike formler gjør det mulig å maksimere energiutbyttet samtidig som det gir nødvendig støtte og stabilitet i mellomfot.

Skoen har smal passform og er litt liten i størrelsen.

Materiale:
Textile 70%, Thermoplastic Urethane 30%

Produktinformasjon

Aktivitet Fotball
Fargetekst Limeade / Black / Periscope
Kjønn Herre
Knotter FG/Faste
Produktserie Umbro
Str. sko (EU) 42,5