UMBRO Formation II IC VE Jr Rød 29,5

Fotballsko med borrelås

Varenr: 351308
Alt. varenr: 82027U12129,5
UMBRO Formation II IC VE Jr Rød 29,5 Fotballsko med borrelås UMBRO Formation II IC VE Jr Rød 29,5 Fotballsko med borrelås UMBRO Formation II IC VE Jr Rød 29,5 Fotballsko med borrelås UMBRO Formation II IC VE Jr Rød 29,5 Fotballsko med borrelås UMBRO Formation II IC VE Jr Rød 29,5 Fotballsko med borrelås
FargeRød
UMBRO Formation II IC VE Jr Rød 29,5 Fotballsko med borrelås
Str. sko (EU)
Størrelsesguide
Veil.599,-
Cypher IC er en fotballsko innendørs bruk. Skoen har en IC-yttersåle som er ideell for dette bruksområdet. Gummien i yttersålen sørger for god kontakt med underlaget og er meget slitesterk. Den øvre delen av skoen er stabil og gir god "tuch" på ballen. Innsiden av skoen er laget av neopren for høy komfort og god støtte. Skoen kommer med elastiske lisser og borrelås slik at barna raskt og enkelt kan ta den på og av selv.

UMBRO Formation II IC VE Jr

En perfekt juniorsko som passer til alle typer innendørsidretter. Gummien i yttersålen sørger for god kontakt med underlaget og er meget slitesterk. Den øvre delen av skoen er stabil og gir en god "touch" på ballen. På innsiden av skoen er det neopren som gir høy komfort og god støtte. Skoen har elastiske lisser og borrelås, som gjør det enkelt for barn å knyte skoen selv. 

Material: PU 90%, Textil 10%

Produktinformasjon

Aktivitet Fotball
Fargetekst Vermillion / Black / White
Kjønn Junior
Produktserie Umbro
Str. sko (EU) 29,5
Underlag Innendørs