SPESIALDESIGN

 

Spesialdesign

Spesialdesign/sublimasjon er en egen teknikk hvor design og logoer blir farget inn i stoffet. En av de store fordelene med å velge Scan Trade er at vi har vår egen produktavdeling med designere lokalt her i Vennesla, Norge. Sammen med våre dyktige designere kan dere lage din egen drakt som er helt unik. Velg kvalitet og form på tekstilen, farge eller fargekombinasjoner, logo og sponsorplassering med mer. Mulighetene er mange. Vi designer og leverer drakter akkurat slik dere vil ha dem.
 

Slik gjør du det!

  1. Når dere har bestemt dere for å lage unike drakter kontakter dere oss her.
  2. Meldingen og informasjonen kommer til produktavdelingen i Vennesla som behandler forespørselen fortløpende.
  3. Etter at all informasjon er avklart lager vi et eller flere skisseforslag (ikke ulik den på bilde over).
  4. Dere bestemmer dere for de draktene dere er mest fornøyd med og vi bestiller draktene umiddelbart.
  5. Draktene mottas på lageret vårt i Vennesla og videresendes til dere etter avtale!

Foto: NYG / Mjøndalen IF

Den følelsen av å skape noe helt unikt...

Draktene dere mottar blir da helt unike for deres klubb/lag/organisasjon. Ingen andre vil ha liknende. Mange klubbmedlemmer eller ansatte synes dette er stas og bærer drakta med litt ekstra stolthet. 

Vi har spesialdesignet drakter og uniformer for utallige klubber og organiasjoner. Vi mener at med den erfaringen vi har, de dyktige ansatte som jobber i alle ledd og ikke minst kvaliteten og leveransesyktigheten vår, så leverer vi de absolutt beste produktene som dere vil finne på markedet. Ta kontakt med oss så kan vi sammen skape unike drakter for deg og din klubb eller organisasjon.

LAG UNIKE DRAKTER!

SEND INN EN FORESPØRSEL