Thorlo anser sine ansatte som en del av den familien.

Alle er forpliktet til håndverk, og med det håndverket kommer kvalitet, verdi og nytte av bedre følsomhet. Vi er stolte av å lage de beste produktene, og vi bryr oss om de som bærer dem, så vel som de som lager dem.

 

Vi tror at denne typen kultur og engasjement ikke kan reproduseres i et annet land. Ordene "laget med stolthet i USA" er for alltid etset i våre sinn og i våre hjerter.

 

Jim Throneburg, eier og administrerende direktør i THORLO, Inc., husker alltid faren sin tro: "Ditt liv er verdt i den grad du streber etter å bli den anerkjente" beste "til noe." Jim og hans far lyktes akkurat med det.

 

Som kontraktspartnere i 1950-, 60- og 70-tallet, lenge før oppfinnelsen av Thorlos-merket, oppnådde de et rykte for å lage de beste høykvalitets sokker for andre kjente merkevarer.

 

Deres drøm var å utvikle sin egen merkevare - det bestselgende produktet som folk ville verdsette til å spørre om det etter navn, og det ville resultere i gjentatt salg og muntlig.

 

I løpet av 1980, noen år etter faren sin, skjønte Jim sin drøm når han oppfant Thorlos, opprinnelig uttalt som den mest beskyttende, sportsspesifikke atletiske sokken.

 

Thorlos-merkevaren var så vellykket, og selskapet mottok så mange brev og e-post fra fornøyde forbrukere, helsepersonell og idrettsmedisinske fagfolk, at Jim skjønte at folk fikk mer enn den beste atletiske sokken; de fikk noe utover sokker - de fikk også fotbeskyttelse, komfort og fothelsemessige fordeler.

 

Scantrade har agenturet for salg og markedsføring av thorlo i Norge


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.