Kundesenter


Fibra

Fibra et av Scantrade AS sine egne varemerke. Med Fibra Technical Wear gir vi deg muligheten til å designe ditt eget tekniske treningstøy på nett. Fibra produseres av tekniske materialer som øker komforten din under trenignsøkten. Med smarte basismodeller kan du finne ditt utgangspunkt uansett hvilken idrett du liker. Du kan enkelt sette ditt preg på utstyret, velge farger eller mønster helt etter dine preferanser. En digital plattform vil enkelt lede deg gjennom prosessen slik at du kan designe ditt drømmeplagg på nett. Eller du kan få hjelp fra vårt eget designteam om det er ønskelig. 

All produktutvikling av Fibra Technical Wear skjer i samarbeid med profesjonelle utøver og forskningsmiljøer. Det legges stor vekt på komfort og funkjonalitet, og at stoffene som brukes har de tekniske egenskapene som passer til den enkelte idrett.

Produksjonen foregår hos dedikerte fabrikker som kun driver med skeddersydd teambekledning, og som vet hva det dreier seg om. Som eneste merke på markedet tilbyr Fibra Technical Wear sportstøy for over 25 idretter. Om man driver med sykkel, ski, fotball, turn eller andre idretter, og ønsker å være likt uniformert, så løser vi det!  

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.