PROFFPROFIL

Arbeidstøy - Sportstøy - Profilartikler

 

ARBEIDSTØY
SPORTSTØY
PROFILARTIKLER

Arbeidsklær

Vi tilbyr et omfattende utvalg av arbeidsklær designet for å møte behovene til ulike bransjer, inkludert bygg og anlegg, produksjon, helsevesen, hoteller og mer.

Kolleksjonen vår av arbeidsklær inkluderer slitesterke og funksjonelle klær som kjeledresser, uniformer, jakker, bukser og skjorter, slik at teamet ditt holder seg komfortabelt og beskyttet på jobben.

Sko

Fottøy spiller en avgjørende rolle for sikkerhet og komfort på arbeidsplassen. Derfor tilbyr vi et omfattende utvalg av arbeidssko og støvler designet for å oppfylle bransjespesifikke krav. Fra ståltåstøvler for bygningsarbeidere til sklisikre sko for restaurantpersonalet, vi har det perfekte fottøyet for å holde dine ansatte trygge og produktive.

Vår kolleksjon av sportsklær

Vi forstår at ulike idretter og aktiviteter krever spesialiserte klær. Derfor tilbyr vi et omfattende utvalg av sportsklær for ulike disipliner.
 

Sportstøy:

Vår sportsklær linje inkluderer fukttransporterende t-skjorter, shorts, leggings og jakker. Disse plaggene er designet for å holde deg kjølig og tørr under treningsøkter og aktiviteter.

Teknisk tøy:

Enten du liker løping, sykling, yoga eller annen treningsaktivitet, vil våre klær være med å forbedre opplevelsen din. Fra kompresjonsutstyr til pustende topper og underdeler, vi har utstyret for å optimalisere ytelsen din.

Friluftsutstyr: 

Hvis du er en friluftsentusiast, har vi tøyet for deg. Vår utendørskolleksjon inkluderer slitesterke og værbestandige klær for fotturer, camping, ski og andre utendørs opplevelser. Hold deg beskyttet og komfortabel i alle utendørsmiljøer.

Reklameartikler

Ønsker du å markedsføre merkevaren din eller skape et varig inntrykk? Vårt utvalg av reklameartikler er akkurat det du trenger. Vi tilbyr et bredt utvalg av tilpassbare produkter, inkludert penner, notatbøker, vesker, drikkeflasker og teknisk tilbehør. Med våre førsteklasses trykke- og graveringstjenester kan du vise frem logoen eller budskapet ditt på disse elementene og lage minneverdig markedsføringsmateriell.


 

 

 

 


 

Hvorfor velge oss?

1.Produkter av høy kvalitet: Vi forstår at kvalitet er viktig når det gjelder arbeidsklær, sko og reklameartikler. Derfor kjøper vi produktene våre fra pålitelige produsenter som prioriterer holdbarhet, komfort og funksjonalitet. Du kan stole på at produktene våre vil tåle tidens tann.

 

2.Omfattende utvalg: Med vårt enorme produktsortiment kan vi imøtekomme de unike behovene til ulike bransjer og virksomheter. Enten du trenger spesialiserte arbeidsklær, vernesko eller kreative reklameartikler, har vi alternativene som passer dine behov.
 

3.Tilpasningsalternativer: Vi tror på kraften i merkevarebygging. Derfor tilbyr vi tilpasningstjenester for våre reklameartikler. Vårt ekspertteam kan hjelpe deg med å designe og tilpasse dine valgte produkter, slik at merkevaren din etterlater et varig inntrykk.

 

4.Konkurransedyktige priser: Vi streber etter å gi utmerket verdi for investeringen din. Våre priser er konkurransedyktige, uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Vi tilbyr fleksible alternativer som passer til ulike budsjetter, slik at du kan finne de perfekte produktene som samsvarer med dine økonomiske mål

 

5.Enestående kundeservice: Hos Proffprofil er kundetilfredshet vår høyeste prioritet. Vårt dedikerte og kunnskapsrike team er alltid klar til å hjelpe deg med eventuelle henvendelser, produktanbefalinger eller bestillingsstøtte. Vi tar sikte på å gi en sømløs shoppingopplevelse fra start til slutt.

 Løft bedriften din med de riktige klærne og merkevarene fra Proffprofil.

 


 


 

Org.nummer - NO 998 339 936 

                            

 

 

Adresse

Proffprofil AS 

Vigeland Brugsveg 6

4708 Vennesla.              

 

 

Åpningstider

Mandag - Fredag 08.00 - 16.00

 

 


 


 

Trond Engedal

Telefon:953 08 025

E-post:trond.engedal@proffprofil.no

 

 

Tina Mangseth

Telefon:906 73 776  

E-post:tina.mangseth@proffprofil.no