Etter å ha opplevd en sterk og vedvarende vekst for Scantrade, var det en helt naturlig konsekvens for Scantrade å bli medlem av Etisk Handel Norge allerede i 2004.

 

Vårt medlemskap i EHN er en god pådriver for hele tiden å ha fokus på etisk handel i hverdagen vår. Dette ser vi som helt nødvendig og svært nyttig i vår bygging av godt omdømme for våre sterke merkevarer i Scantrade.

 

EHN er et ressurssenter og en pådriver for etisk handel. Formålet er å fremme ansvarlige leverandørkjeder slik at internasjonal handel bidrar til å ivareta menneske- og arbeidstakerrettigheter, bærekraftig utvikling og forsvarlig miljøhåndtering.

 

Les mer om organisasjonen på deres nettsider; etiskhandel.no.

 

 

Scantrade har tatt et aktivt miljøansvar og et konkret grep i forhold til bærekraft og vi er utrolig stolte over å være Miljøfyrtårn-sertifisert!

Nå har vi et synlig bevis på at vi tar ansvar, og et konkret verktøy for å jobbe kontinuerlig med miljøforbedringer og grønn omstilling.

Som en del av det å være Miljøfyrtårnbedrift utarbeides det hvert år en klima- og miljørapport. Denne kan sendes på forespørsel.

 

Grønt Punkt

Scan Trade AS er medlem i Grønt Punkt Norge. Som medlem tar vi vårt lovpålagte ansvar for innsamling og gjenvinning av emballasje

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.