UMBRO Core Basic Jog Pant Sort XXL

Behagelig bukse til fritid

Varenr: 277441
Alt. varenr: 201054A980XXL
UMBRO Core Basic Jog Pant Sort XXL Behagelig bukse til fritid UMBRO Core Basic Jog Pant Sort XXL Behagelig bukse til fritid UMBRO Core Basic Jog Pant Sort XXL Behagelig bukse til fritid UMBRO Core Basic Jog Pant Sort XXL Behagelig bukse til fritid
Veil.499,-

Core Jog Pant er en av våre bestselgere. Dette på grunn av at det utrolig behagelige kvaliteten, og den gode passformen. Den gode kvaliteten gjør at du har en bukse som holder seg vask etter vask, og som sikrer deg optimal komfort år etter år. 

  • Bomullsbukse i Comfor Lite
  • Lommer i sidene med glid
  • Rette ben med justerbart strikk
  • 65% Bomull, 30% Polyester, 5% Spandex. 270g.

Umbro Core representerer vårt grunnsortiment. Vi har utviklet denne kolleksjonen for å gi våre klubber det utstyret de trenger til en fornuftig pris. Umbro Core består av kvalitetsprodukter som er spesialdesignet for å takle klubbhverdagen. Vårt designteam har fokusert på gode tekniske løsninger kombinert med slitesterke materialer. Når du velger Umbro Core kan du være sikker på at du får produkter som er produsert for å fungere optimalt til trening og på kampdagen. Umbro Core produktene passer utmerket sammen med alle Umbro sine draktserier.

Umbro Core produktene er utviklet for å passe sammen med alle Umbro sine draktserier.