UMBRO Velocita 2 Pro HG Turkis 42

Ekstremt lett fotballsko

Varenr: 157901
Alt. varenr: 81104UDR47.5
Veil.999,-
Farge
Turkis
Turkis
Str. sko (EU)
BeskrivelseTeknisk infoStørrelseguideTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Velocita 2 PRO er en sko som er foretrukket av flere elitespillere. Den 165 gram lette skoen tillater raske bevegelser og frihet ved hjelp av A-frame.

Velocita 2 PRO er en sko som er foretrukket av elitespillere, og veier kun 165g.
Velocita Pro har A-FRAME system som sørger for stabilitet, og som gjør at skoen sitter som støpt rundt midtfoten. Det gir maksimal kraft ved retningsforandringer.
Skoen har Umbros unike SPEED yttersåle, som gir god fleksibilitet og stabilitet. Skoen har et unikt knottesystem som kombinerer runde og avlange knotter, for maksimalt grep. Skoen passer for både kunstgress og gressbaner!

Velocita II PRO er for de spillerne som beveger seg i flere retninger i høy fart. Med kun 165 gram på vektskålen tillater Velocita II PRO raske bevegelser og frihet til spilleren som bruker skoen. Da skoen skulle utvikles ble ikke komforten etterlatt til tilfeldigheten, takket være strategisk plassert demping kombinert med Umbros A-ramme i mellomsålen. Med en spesial konstruert yttersåle som fører til økt grep og frihet. Umbro Velocita II PRO er en veldig god sko til alt fra hobbyspillere til proffe. Skoen kan også sees i bruk i Premier League.

 

Skoen er laget med Umbro Speed sin yttersåle som er en lett pebax yttersåle, i kun et stykke. Den er laget for å øke spillerens fleksibilitet. Det unike knottesystemet som er en kombinasjon mellom koniske og bladede knotter. Dette gir deg den den rette blandingen av godt grep og glimrende manøvreringsdyktighet.

 

HG – Hard Ground
Skoen som er merket HG er en knottesko for harde og tørre gressbaner. Den har runde og lave knotter for mindre belastning. Den kan også brukes på moderne kunstgressbaner. De fleste HG-modellene er forsterket i tuppen.
Underlag: Harde gressbaner og morderne kunstgress.

Teknisk info

Produktinformasjon

Aktivitet Fotball
Fargetekst Marine/Black/White/Fiery Coral
Gruppe 1 Umbro
Kjønn
  • Dame
  • Herre
Knotter HG/Faste
Produktserie Umbro
Str. sko (EU) 42


Størrelseguide
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support
406643
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.